Milyen hatása lehet a röntgenfelvételnek a szervezetünkre

Röntgenfelvételek

A fogászati röntgen a diagnózis felállításához, a kezelési terv elkészítéséhez, vagy a kezelés utáni kontrollhoz egyaránt nélkülözhetetlen.

A röntgenfelvétel az arc teljes csontozatáról vagy annek egy részéről készített kép, ahol a fogazatunk, az állcsontok és az ott található kóros elváltozások is láthatóak. A fogászati röntgen nagy szerepet játszik a kívülrő nem látható problémák feltárásában, illetve hasonló jelentőséggel bír a fogászati góckutatásban is.

 

 

Típusai

 

Samsung röntgenkészülék,  a minimális sugárterhelés érdekében

A modern technologoiának köszönhetően olyan minimálisra redukálódik a sugárterhelés, hogy egészségkárosító hatástól nem kell tartani. A felvétel másodpercek alatt elkészül, a berendezések használata teljesen biztonságos, gyerekek és idősek is egyaránt igénybe vehetik.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi