Arcüregemelés, sinus lift

 

 

Mit jelent az arcüregemelés?

Sok esetben a felső állcsont hátsó régiójában igen vékony a csontvastagság, mely elégtelen az implantátum behelyezésére. Az őrlőfogak elvesztése és a foghúzást követő csontfelszívódás a visszamaradt állcsont magasságát és szélességét egyaránt befolyásolja. A műgyökér behelyezése végett, az arcüreg nyálkahártyáját műtéti úton felemeljük és csontpótló anyaggal töltjük fel. 

 

Csontpótló anyagok

A csontpótló anyagok a csonthoz hasonló kémiai összetételűek, behelyezés után vázat képeznek a természetes csont növekedéshez, majd a csontszövetbe beilleszkedve javítják annak szilárdságát. A csontpótló anyagokat csak olyan műtéti területen lehet alkalmazni, ahol jó a csont vérellátása. 


 

 

Videó

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi