Orálkamerás vizsgálat

Vizuál diagnosztika

Az intraorális képalkotás segítségével a szájüregben bárhol, bármit digitális úton rögzíthetünk. Rögzíthetjük például a kezelés előtti állapotot, hogy a későbbiekben azt össze tudjuk hasonlítani a beavatkozás utáni végeredménnyel. Ön a kezelőszékből a monitoron figyelemmel tudja kísérni a beavatkozás teljes menetét, és annak végeredményét is.

 

Jelentősege a fogászati prevencióban

Az orálkamerás felvétel prevencióban betöltött szerepe sem elhanyagolható. Segítségével sok esetben még azelőtt feltárható egy probléma, mielőtt súlyosabb következményei lennének, így például egy tökéletlen széli záródás kezelésének szükségességét még azelőtt meg lehet állapítani, mielőtt, már szabad szemmel is jól látható jelei lennének.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi