Periimplantitis kezelése lézereterápiával

Periimplantitis


A periimplantitis az implantátumok körüli lágy- és keményszövetek gyulladása.A periimplantitis gyógyítása, akárcsak a lefolyása, eltér valamennyire a fogágybetegség gyógyításától. Itt is központi szerepet játszik a megtelepedő baktériumkolónia eltávolítása, ez esetben az implantátum felszínéről is.

 

Kezelése

A periimlantitis leghatékonyabb kezelési módja a lézer terápia, mely során az implantátumokat körülevő szövetek gyulladást okozó baktériumok szintjét csökkentjük, illetve a lézer biostimulációs hatását kihasználva gyorsítjuk a regenerációt. A lézersugár, csak annyi energiát ad le, amitől a baktérium telepek, gyulladásos szövetek elpárolognak, de az egészséges szövetek nem károsodnak. A baktériumok elpusztítása után a gyulladás és a csontpusztulás megszűnik, így az implantátum megőrizhető.A sebészi lézeres kezelést kiegészíti a softlézer terápia, mely jelentősen lerövidíti a felépülést. Az alkalmazott lézeres kezelés rövid ideig tartó fájdalom mentes beavatkozás.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi