rendelői üvegszálas csap és behlyezése


Rendelői csap
Abban az esetben, ha a fog koronai része oly mértékben sérült, hogy hagyományos technikákkal nem lehet helyreállítani, akkor a fogat csapos felépítménnyel rekonstruálhatjuk. Ezek a csapok több méretben és anyagból készülnek. Segítségükkel a helyszínen tudunk csappal erősített csonkot építeni. A  csap készülhet fémből, szénszálból,  vagy akár üvegszálból is. Azt, hogy melyik típus a legmegfelelőbb, mindig az adott szituáció határozza meg.
Üvegszálas csap
Az egyik leggyakrabban alkalmazott változat az üvegszálas csap, ami  áttetsző színű, így fémmentes korona esetén nincs átütő különbség, így esztétikailag is tökéletes megoldást nyújt. A megfelelő méret kiválasztása után, a csaphoz rendelt fúró segítségével kialakítjuk a méretben megfelelő gyökér furatot, majd rögzítjük a csapot ragasztóanyaggal. Majd erre a csapra készül el a fog koronai része.
Lista ár: 22000 Ft

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi