Rögzitett készülék

Teljes multiband (rögzített) készülék

Rögzített fogszabályozó készülékekre, akkor van szükség, amikor már a kivehető készülék nem segít a torlódott fogazat rendbehozatalára. A teljes fogívre rögzített, úgynevezett multiband készülékeknél a fogakra ragasztott bracketek segítségével történik a fogszabályozás.
A bracketek készülhetnek fémből, illetve a fokozott esztétikai igényt is kielégítve akár átlátszó, vagy fogszínű anyagból. 


 

Fém Bracket:

Anyagukat tekintve rozsdamentes acélötvözetből készülnek, így jól ellenállnak a szájban a különböző hatásoknak,  nem deformálódnak, nem kopnak, nem rozsdásodnak. A tinédzserek körében kedvelt megoldás, hogy különböző színes gumiligatúrákkal rögzíttessék az ívet a brackethez, ezzel téve mosolyukat egyedivé és vidámabbá.

 

Porcelán Bracket:

Az esztétikus bracketek a fog színével azonos világos anyagból készülnek, így kevésbé észrevehetőek, mint a fémből készültek.  Főként a felnőttek körében kedvelt megoldás, illetve azok számára, akiknek fontos, hogy fogszabályozó készülékük a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítse.


Önligírozó Bracket:

A rögzített készülékek legújabb generációja az ún. önligírozó készülékek. Ezek a bracketek saját beépített zárjuk segítségével rögzítik a fogszabályozó ívet. Sokan e kedvezőbb (lágyabb) erőkkel működő készüléket Damon – technikaként ismerik.  Az önligírozó bracket típus használatával erősebb torlódások esetén nagyobb valószínűséggel oldható meg a fogak sorba rendezése foghúzás nélkül, mint az ún. hagyományos készülékekkel.A feltüntetett ár a fém bracketre érvényes.
 

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi