Az aranyvázas pótlások

Az aranyvázas pótlások

A galván arany korona a fémkerámia koronák közé sorolható. A korona stabilitását a porcelánleplezés alatti aranyváz biztosítja.A galvanizáció során elkészült arany sapka nagyon vékony, így a vázra kerülő porcelánleplezés vastagabb lehet, ami tökéletes esztétikai hatást biztosít.Tökéletesség és pontosság A galvanizált arany korona esetében 99,9 % tisztaságú aranyat használnak fel, így ez megoldást jelenthet a fémallergiával küzdő páciensek számára is. A galvanizációs eljárással a fém a mintára 100% pontossággal illeszkedik, így a fog és a korona között nem keletkezik rés, ez kizárja a későbbi fogszuvasodást.Az arany jótékony hatásai Arany esetén nem fordulhat elő, hogy rés keletkezik a pótlás széleinél, gátolja a baktériumok szaporodását, nem allergizál és semmilyen káros hatása nincs a szervezetre. Az galvanizált arany koronák esetén a látható részek porcelánból készülnek, így a tökéletes esztétikai élmény az arany összes előnyös tulajdonságaival társul.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi