Teljes akrilátvázas kivehető fogsor

Kivehető pótlás

Abban az esetben, ha már egyetlen fog sem maradt az állcsontban, teljes, kivehető fogsor (protézis) készítése indokolt. A teljes protézis vagy műfogsor az összes fogat pótolja az alsó, vagy a felső fogsorban. Ez a legtöbb esetben akrilátból készül.

 

Hogyan készül?

A fogsor elkészítés több ülésben történik. Első alkalommal a fogorvos egy precíziós nagy pontosságú lenyomat anyaggal veszünk mintát, rögzítjük a harapást, és kiválasztjuk a fogszínt. Második alkalommal a bepróbáljuk a fogsort. Ebben a stádiumban még változtatható a fogak állása és igény szerint a színe is. A fogtechnikus a fogsort az eredetivel megegyező formájúra és színűre készíti, így az a természetes fogak és fogíny hatását kelti. A következő és egyúttal utolsó alkalommal, átadjuk az elkészült fogsort. 
Átadásakor fogorvosaink nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő használat és a fogsor tisztításának megtanítására. Így viselésük kényelmes és tökéletesen ellátják feladatukat. A teljes fogsor pótolja a hiányzó fogakat, tartást biztosít, az arc izmainak és ajkunknak, visszaadva fiatalos vonásainkat, így egészséges megjelenést kölcsönöz, egységessé varázsolja a mosolyt, növeli a beszéd és a rágás képességét.

Pácienseink mondták

 • Mándra Karolának szeretném megköszöni türelmét és fájdalom mentes fogkő leszedését és ezt a családias légkört szívből ajánlom mindenkinek

  Singer Pálné

 • Két gyökérkezelés és néhány esztétikus fogtömés után valóban jó „szájízzel” léptem ki a rendelőből! A beavatkozások jó hangulatban és maximális odafigyeléssel zajlottak. Köszönöm a HomeDent dolgozóinak az „otthon” kényelmét és a családias hangulatot.

  Toldi Mária

 • A HomeDent valóban üde színfoltja a fogászati ellátásnak. A hozzáértés az empátia illetve az otthon melege, tökéletes harmóniát teremtve feledteti az ideérkezővel a félelmeit, melyek kialakultak benne régi tapasztalatok alapján.

  Kovács Istvánné

 • Kiskorom óta félek a fogorvostól, de most már meggyőződtem arról, hogy nincs mitől tartanom. A kezelések jó hangulatban teltek, nagyon aranyosak mindannyian. Örülök, hogy a szüleim ide küldtek.

  Nemes Nagy Laura

 • Doktor Úr nagyon kedves és humoros, így a kezelés nem hogy stressz mentes, hanem kimondottan jó hangulatú volt. Azt meg közben el is felejtettem, hogy fogászati székben ülök .

  Enikő

 • Köszönet az abszolút szakértő és emberi hozzáállásért.

  Hegedűs Éva

 • Napokig stresszben voltam a műtét miatt, de így utólag most már tudom, hogy felesleges volt. Semmit nem éreztem, és az ellátás hangulata kitűnő volt. Ilyen fogászati ellátást még sehol nem tapasztaltam. Megtanultam, hogy fájdalommentesen és félelem nélkül is lehet járni fogorvoshoz. Köszönet a csapatnak és külön köszönet Dr. Tóth Attilának

  M. Judit

 • Köszönet Dr. Tóth Attilának és munkatársainak a fantasztikus, családias szolgáltatásért. Remek szakemberek.

  Zsófi